Працюємо з 11:00 до 22:45
Київ, доставка

Шашлики

Бута кусі-які

Бута кусі-які

Ебі кусі-які

Ебі кусі-які

Ігай кусі-які

Ігай кусі-які

Іка кусі-які

Іка кусі-які

Сяке кусі-які

Сяке кусі-які

Тако кусі-які

Тако кусі-які

Теба кусі-які

Теба кусі-які

Торі кусі-які

Торі кусі-які

Хіре кусі-які

Хіре кусі-які

У ресторані «Жовте море» на вас чекає шефське меню, яке складається із традиційних японських та адаптованих до європейського смаку рецептів. Окрім відомих суші, локшини та страв темпура, в нашому меню є шашлики по-японськи, що більш відомі під назвою кусі-які.

Чим відрізняються японські маленькі шашлики від інших

Перш ніж замовити й скуштувати шашлики, пропонуємо зрозуміти їх назву. Кусі-які – це два слова, що в перекладі мають значення «бамбукова паличка» (кусі) та «смажити» (які). За назвою ховається бамбукова паличка, за допомогою якої обсмажують на деревному вугіллі шматочки морепродуктів, овочів чи м’яса. Перед смаженням їх зазвичай маринують у соєвому соусі та мірині (солодкому рисовому вині) з додаванням саке.

Найчастіше готують кусі-які:

  • з креветок (ебі);
  • з лосося (сяке);
  • з яловичини (хіре);
  • з різних частин курятини (теба, торі).

Традиційний обід по-японськи має цілу симфонію смаків, бо на столі зазвичай є кілька різних страв, поданих маленькими порціями. Японські мініатюрні шашлики не схожі на звичні для нас шматки м’яса, адже вони є лише частиною обіду.

Які традиційні кусі-які є в нашому меню?

Шеф-кухарі наших ресторанів поважають традиційні рецепти Японії, проте зважають і на смакові переваги українських гурманів. Крім вказаних вище, в меню є багатий вибір інших смачних соковитих шашликів із:

  • морепродуктів (іка з кальмаром, тако з восьминогом, ігай з мідіями);
  • свинини (бута).

Найбільше українським шанувальникам східної кухні до вподоби такі шашлики, як хіре (з яловичини), ебі (з креветок), іка (з кальмаром) та ігай (з мідіями). Звичайна яловичина під час приготування за японським рецептом перетворюється на хіре – ароматне м’ясо, що тане у роті, залишаючи присмак Японії. Наше меню цілком відображує основу східної кухні – гармонійне поєднання в одній страві солодкого, кислого, гострого та солоного смаків.

Чим приємно вразить «Жовте море»

Наші ресторани – це місце, де кращі кухарі готують справді по-японськи. Естетично оформлені та смачні страви допоможуть кожному відвідувачу поринути у світ Країни Вранішнього Сонця. Окрім майстерності шефів, ми пропонуємо:

  • затишну атмосферу в східному стилі;
  • найсвіжіші продукти;
  • тонкий смак кухні сходу;
  • доставку по Києву.

Купити такі страви – означає майже побувати в Японії. Їх можна скуштувати у ресторанах «Жовте море» у Києві. Якщо не маєте часу відвідати заклад, замовляйте смачні страви на вибір через наш сайт. Умови замовлення з доставкою по Києву вказані у відповідному розділі. На сайті ви знайдете всю інформацію, яка допоможе замовити холодні й гарячі страви з креветок та інших морепродуктів, м’яса та овочів додому чи в офіс. В меню також є традиційні суші зі свіжої риби, улюблені японські роли або на європейський смак. Рекомендуємо купити об’ємні сети, які будуть доречними для великої компанії.

Зв'язатися зі мною

* Приймаємо замовлення з 11:00 до 22:45